torsdag 3 mars 2011

Mago Mago Arashi

En av Arashi´s gamla variety shows "Mago Mago Arashi" som gick på japansk TV mellan 9 April 2005 och 6 Oktober 2007.

Serien består av olika områden;

Being Grandchildren for a Day
Arashi delas upp i par och besöker äldre människor, som kommer att vara killarnas "mor- och farföräldrar" för en dag. De två medlemmarna från Arashi fungerar som "barnbarn" till deras Ojiisan* och Obachan** och de umgås eller hjälper till med de vardagliga sysslorna.

Chinese Lessons
 Arashi + en gäst tar lektioner i Mandarin. Medlemmarna och gästen studera basic Mandarin inom en begränsad tid och visar sen upp vad de lärt sig genom ett test. Den person som det går dåligast för kommer att få göra om lektionen själv i slutändan.
 
Arashi's Castle Town
Arashi besöker olika "slott av Japan"


Arashi's Assault: Children's Dinner
 Medan föräldraran går på en date, kommer 2 medlemmar av Arashi tävla sinsemellan vem som lagar bäst mat. Barnen fungerar som deras domare, och bestämmer vem som vinner.


föräldrarnas begäran är oftast temat för middag vanligtvis är något barnen ogillar att äta. Förloraren av "striden" kommer att få städa köket själv. När föräldrarna kommer tillbaka, presenterar medlemmarna vad de haft på menyn till middag.


 Arashi's Edo Life Exploration
 2 Arashi medlemmar + 2 gäster får kartor över Edo*** och tävlar mot varandra för att hitta olika platser avEdo i moderna Tokyo

Special:
 Mago Mago Boating Club

Man får följa Arashi under 3 månader när de lär sig spoten Rodd. Anledningen är för att uppfylla en önskning av deras Ojisan fån "Being Grandchildren for a Day". I slutet av deras 3 månader med hård träning, ska Arashi tävla i en riktig Robb tävling, tillsammans med proffesionella roddare. Hur kommer detta att gå?


Boating Club




*Ojiisan = Farfar/Morfar
**Obachan = Farmor/Mormor
*** Edo var fram till 1868 namnet på Tokyo i Japan. Staden har gett namn åt Edoperioden i Japans historia, då  Tokugawaklanen styrde landet och Edo var den reella huvudstaden



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar