fredag 28 december 2012

Struck By Lightning



Dagens inlägg är om en film som jag såg dagen innan julafton. 
Den heter Struck by Lightning och handlar om Carson Phillips som, efter att ha blivit träffad av blixten, berättar för oss om sitt liv och hur han utpressar sina klasskamrater till att skriva i hans litterära tidsskrift.
Tidningen försöker han skriva för att öka sina chanser att komma in på Northwestern University med drömmen att bli den yngsta redaktören för "The New Yorker". 

Jag måste säga att jag är väldigt imponerad av den här filmen. Jag kan ärligt säga att jag är en aning biased över den här filmen, då Chris Colfer inte bara spelar Carson i filmens huvudkaraktär, utan han skrev också manuset. Men den är VERKLIGEN bra. och jag tycker absolut att folk borde se den. 

Chris Colfer, som spelar min favorit karaktär i serien "Glee"; Kurt Hummel, visar med den här filmen att han är mer än kapabel till att spela en roll som är så... gay och... flamboyant (i brist på andra ord) som Kurt är. Jag tror att den här filmen kan hjälpa honom få större chanser till fler roller efter glee, som är mer varierande. 

Filmen är också fylld med en massa härlig sarkasm, ironi och en väldigt annorlunda humor som faktiskt passar mig som handen i handsken. Men trots detta är handlingen allvarlig och mörk, och jag kommer på mig själv flera gånger med tårar i ögonen som är på väg att svämma över. 

Trailer:



“Life comes at you fast. It runs through your body and tries to escape and be expressed in any way possible. It’s a lot like... lightning.”


onsdag 26 december 2012

White Collar



Nån dag innan jul började jag titta på en serie som heter "White Collar"
anledningen till detta var för att jag läste en fanfiction, å karaktärerna i den hade ett marathon på den serien... så jag sökte på den för att ta reda på om den verkligen fanns.
Och de gjorde den. Jag fick se att det var Matt Bomer i huvudrollen, samma person som spelar Blaines bror Cooper i Glee, så ja tänkte jag skulle ge den en chans... högst 5 minuter in i serien var jag TOTALT fast
Jag älskar den där känslan som jag får när jag hittar en serie som jag fastnar fullkomligt för. Och de var precis den rätta tiden att jag hittade en ny. Sist detta hände var nog Merlin tror jag (iaf att jag föll så totalt för en serie) eller Doctor Who kanske var den senaste...lr?. 
(iaf)
Som sagt, det var precis rätt tid för mig att hitta nåt nytt, då Merlin hade sitt ALLRA sista episod på julafton 
*tar en tyst minut för en underbar serie som jag kommer sakna otroligt mycket*
*ugly sobbing in a corner*

Handling
White Collar är ett Amerikanskt kriminaldrama från 2011.
Efter flera år av katt- och råttalek lyckas FBI-agenten Peter Burke slutligen fånga sitt byte, den yrkeskriminelle bedragaren Neal Caffrey. Efter att ha placerats i ett högsäkerhetsfängelse lyckas Neal ändå rymma. Peter överlistar honom igen och inför hotet att återsändas till fängelset kommer Neal med ett utmanande förslag för att slippa undan en ny fängelsevistelse. Han erbjuder FBI sina tjänster och motvilligt inser Peter att den kunskap om den undre världen som Neal besitter inte kan hittas på rätt sida om lagen och godtar förslaget.

Trailer

torsdag 27 september 2012

Fanfictions

Dagens inlägg är lite annorlunda. Jag tänkte försöka mig på att dela med mig av mina favorit fanfictions.

För er som inte vet vad fanfictions är, så kommer här en liten förklaring:

Fanfiction eller fanfic/fic är en berättelse skriven av en fan (en amatörförfattare) av en viss TV serie, film, anime/manga eller spel osv. Serien kan vara lång eller kort, handla enbart om karaktärer ur t.ex. den serie som fanficen är skriven om, eller så kan författaren skriva in en eller flera egna karaktärer. Valet är helt upp till författaren, och han/hon kan skapa en egen värld.

Med andra ord, du kan hitta fanfiction om vad som helst, bara du vet hur och vart du ska leta.

De fanfic ja kommer att ge som förslag idag är bara baserade på Merlin serien. Men det kan mycket väl hända att jag gör ett liknande blogginlägg någon mer gång.. vem vet. Men eftersom jag nu kommer börja min nedräkning till Lördagen den 6:e Oktober då säsong 5 av Merlin har sin början, så är det självklart för mig, å eftersom de ä min blogg så bestämmer jag att jag väljer att skriva om några av mina favoriter bland alla tusentals fic som finns där ute till just denna serie.


Fanfic'sen jag läser är oftast från fanfiction.net, där det finns en MASSA olika kategorier att välja ifrån,

men om ni vill läsa andra eller fler merlin fic (eller fic från någon annan TV serie eller liknande) än det jag lägger upp här så har jag lite tips och varningar att hålla koll på:
(Ni som känner till fanfic världen vet antagligen redan det jag kommer att skriva om nu)

(VARNING, JAG KOMMER ANVÄNDA EX. FRÅN "MERLIN", SÅ DET KOMMER FINNAS SPOILERS HÄR UNDER!)


Håll uppsikt efter ordet "slash" då detta menar ett kärleksförhållande mellan t.ex. Merlin och Arthur, Frodo och Aragorn eller Harry Potter och Professor Snape. 

Men det behöver inte bara vara kärlek mellan manliga karaktärer utan även mellan 2 kvinnliga.

Inget illa menat till er som gillar slash (och jag vet att ni finns där ute!) men jag vet att många av mina vänner antagligen inte skulle gilla det, så där av varningen. Om ni däremot gillar romantiska relationer mellan 2 manliga/kvinnliga huvudroller,så vet ni vad ni ska leta efter.


Men som jag sa, ni som inte är intresserade av slash, håll koll i fanficens sammanfattning om de står att den innehåller "no slash" eller inte. 


Andra fanfiction termer som ni kan stöta på är dessa:


BAMF - kort för "Bad ass mother fu**er". Används som förklaring i en fic om en av karaktärerna gör något speciellt häftigt eller imponerande. Ex. "BAMF!Merlin" kan betyda att Merlin kommer göra nåt riktigt coolt imponerande med sin magi. 


Canon - tyder på att en viss händelse eller liknande i fanfic'en är skriven efter det officiella sättet detta händer i serien (eller vad nu fic'en är baserad på) Ex. i Merlin är det "canon" att Lancelot ser Merlin använda magi för att döda gripen


AU - kort för "Alternate Universe". Detta är oftast tvärt emot canan. Ex. en AU fanfic kanske utforskar vad som skulle ha hänt om det var någon annan än Lancelot som såg Merlin använda magi för att döda gripen, exv. Arthur.


ModAU - kort för "modern alternate universe" Denna kan ni säkert räkna ut, men modAU kan t.ex. vara en fic där författaren skriver om Arthur och Merlin i nutid. Hur de går på universitetet eller liknande. Ibland kan det vara att karaktärerna har återfötts, eller så är de helt enkelt från den här tiden.


OC - kort för "original character". Detta syftar på att författaren till fic'en har skrivit in en av sina egna påhittade karaktärer i handlingen.


OOC - Kort för "out of character". Detta syftar på att författaren inser att sättet han/hon har skrivit en karaktär i fanfic'en bryter mot hur denna är i canon. Ex. Arthur gråter öppet för Merlin och förklarar hur mycket han betyder för honom som bästa vän... (ni som har sett "Merlin" förstår säkert vad jag menar)


Fluff - "feel good" fic's. Oftast romantiska fanfic som är väldigt lyckliga hela vägen genom och som har ett lyckligt slut. Och ja, detta kan såklart vara med eller utan slash. Det kan vara en fluff fic med Arthur och Merlin som det lyckliga paret, eller så kan det vara en fic om ett gulligt romantiskt 

tillfälle mellan Gwen och Arthur.

Crack - En överdriven fanfic oftast fylld av massa humor. Namnet tyder på att författaren var "on crack" medan han/hon skrev fic'en.


Whump - Detta kan betyda att någon i fanfic'en blir utsatt för tortyr. Oftast en fic som är fylld av angst. Ex. Whump!Merlin, en fic där Merlin blir torterad eller liknande. Bland Merlin fic'en leder detta också oftast till att fanfic'en är fylld av bromance.


Bromance - visar att fic'en är fylld med eller har lite broderlig kärlek och starka band mellan heterosexuella killar. Alltså INGEN romantisk relation mellan killarna. Så för er som inte gillar slash, så är fic i från denna kategori säkra. Men vissa är lite närmare gränsen till slash än andra.

HÄR kan ni hitta en liten video som förklarar vad bromance är (starring: Jay Park <3<3<3<3).
Och HÄR är "behind the scene" videon till den bara för att jag dör varje gång jag ser dom i bilen

RPF - kort för "real people fanfiction". Detta betyder att ficen t.ex. handlar om Colin Morgan och Bradley James iställer för Merlin och Arthur. 


Drabble - oftast en kort fic på 100 ord (längden kan variera) 


R&R - kor för "Read and Reveiw" Detta är oftast en författares förfråga om att man ska klicka in på deras fanfic och läsa och kommentera. Oftast som en uppmuntran till författaren så att han/hon vet att det är folk som läser fic'en och att de gillar den, så att han/hon kan fortsätta skriva den.

WIP  - förkortning till "work in progress" Det kan också stå: On Going. Båda betyder samma sak, fanficen är inte färdigskriven.


Om ni stöter på ord som ni inte förstå så är det bara att fråga mig eller gå till den här sidan och söka på det:

http://www.urbandictionary.com
(denna sida har förklaringar till de flesta ord inom fandomvärlden och Internet förkortningar

Men så  efter många om och men har vi kommit fram till själva huvudinnehållet av det här inlägget, listan av mina favvo fic!

"A Question of..." serien skriven av Alaia Skyhawk 
(+Whom History Won't Remember)
(följ länken till hennes sida för att hitta alla hennes fanfic. Undrar ni ivilken ordning ni ska läsa alla de delar ur den här serien så kan ni bara fråga mig, läsa er till det, eller kontakta Alaia. Jag är övertygad om att hon gärna hjälper) 
WIP
Betyg: ♥♥♥♥♥10/10


Recrudesce av Elfpen
WIP
Betyg: 9/10

"What Happens" av carinims01
 Betyg:9/10

"Past, Present, Future" av carinims01
(fortsättning av "What Happens")
WIP
Betyg:9/10

Seeds of a Forest av carinims01 
(samling av drabble's)
WIP

Shorts av carinims01 
(Samling av drabble's, eller snarare 3 korta berättelser)
WIP

"Prophesized" serien av CaptainOzone
(läs bara på hennes lista eller sök (genom att trycka ctrl+f) på "Prophesized" för att hitta, och har ni frågor så är det bara att fråga mig)
WIP
Betyg: 10/10

"Awakening of Destiny" av WhiteKingdomAngel

"The Staff of Souls" av WhiteKingdomAngel
(fortsättning av "Awakening of Destiny")

"Crystal Trials" av WhiteKingdomAngel
(fortsättning av "The Staff of Souls")
WIP

"Through Other Eyes" av Ocean Mint Leaves
WIP

Entertainment Around the Campfire av StrangelyPenned
(Crack fic, inte heeelt säker på varför, men jag gillade denna starkt)
?WIP?

Mark of Royalty av WhiteKingdomAngel

Broken Faith av WhiteKingdomAngel
(2 ord: angstyness och Bromance)
WIP
Betyg: 9/10

--

Merlin och Harry Potter crossovers:

"Harry Potter and the Return of Merlin" av  luminare91
WIP
Betyg: 10/10

"Golden Eyes" av Elfprinzess
WIP

The Most Deadly Alliance av Emachinescat

The Most Hallowed Alliance av Emachinescat
(fortsättning av "The Most Deadly Alliance")
WIP

Ancient Relics av TeenMuggle
WIP
Betyg: 10/10

--
De fic som har hjärtan som betyg är mina absoluta favoriter atm. Men alla de andra är också mina favoriter såklart

Jag kommer skapa en sida som du kan hitta hööögst upp på min blogg där jag kommer lägga upp alla mina favorit fanfic i en enda stooor lista, ifall jag skulle ha missat nån i detta inlägg, vilket jag säkert har gjort

Har ni förslag på bra fanfic om Merlin så kommentera gärna!

9 Dagar kvar!!


Merlin säsong 5


--

Veckans PV är uppdaterad!

fredag 14 september 2012

photoshoppande

Tog en paus från skolan och photoshoppade en stund

Resultatet blev Ikoner! 

(lägger även upp några gamla, men de nyaste är högst upp)


 

(klicka för större storlek)

tisdag 11 september 2012

Catherine Tate...

... är en komiker/skådespelare som jag "lärde känna" när hon spelade Donna Noble, the 10th Doctors companion (och en av mina favoriter i hela Dr Who serien) The 10th Doctor spelades av David Tennant (min nya stora kärlek) och jag älskar att se deras relation. Igår kväll tittade jag på några klipp ur "The Catherine Tate Show" och bestämde att jag ville dela med mig av 2 av dem. Vill ni se mer, så är det bara att söka på youtube (det finns många) 


^En favorit då David Tennant gästspelar^
*måste säga att ja ÄLSKAR Davids riktiga accent! <3*


"Am I bovvered? Am I bovvered though? I ain't even bovvered!"
 





onsdag 22 augusti 2012

Ny sida

Kort inägg bara för att tala om att jag gjort en ny sida som du kan hitta här ovan!
"Om Den Här Bloggen" heter den, och som ni nog kan räkna ut, handlar den just om vad denna galna blogg är fylld med. 

Ska snart åka hem till skolhusbacken!

Ha de bra!

Mata nee~!

onsdag 15 augusti 2012

Veckans PV

Detta är förhoppningsvis det första inlägget av två idag... (om jag får till nummer två, och om jag hinner)
Jag ska försöka skriva ett till inlägg efter detta om den senaste anime serien jag sett + en anime film... vi får väl se om jag får ihop det!

Detta inlägg är bara för att tala om att "Veckans PV" är uppdaterad! Denna gången är det ONE OK ROCK'n nya PV som släpptes tidigare idag! 「The Beginning」
Lyssnade på den en gång innan jag åkte på jobbet.... blev förälskad med en gång!

måndag 6 augusti 2012

Utmaningen


Då ska vi se.. Idag är det ett lite annorlunda inlägg.

my fellow Arashian friend gav mig en utmaning där hon ville jag skulle skriva mina 10 top Arashi låtar samt varför jag gillar dom och ett stycke ur texten som jag gillar...

Hon sa att hon hade tänkt säga att jag skulle få välja 3 låtar.. men hon va snäll och ändrade sig till 10 och det är jag rätt tacksam för! 10 st kommer va svårt nog... 3 hade varit heeelt omöjligt (då ja inte hade kunna välja BARA 3) 

Nå till utmaningen!
.
.
.
*sätter i gång att sortera ut mina favoriter atm*
.
.
.
*sliter håret av sig i frustration*
.
.
.
*GAAAH*
.
.
.
*dör*
.
.
.
ok..och nu lever jag igen... men detta var en smärtsam process

Mot listan.. och vidareee *ok, oändligheten ska de kanske va...*

(Ah! Jag kanske ska lägga till det att listan är INTE i någon speciell ordning *skänker en tacksam tanke till min Arashian vän som skonade mitt regnbågs-hjärta från det* för då hade jag nog aldrig blivit klar med denna utmaning!)

------------------------------------------------------------------------------------------------

5x10

 Detta var nog den enda låten som det inte var NÅGON som helst tvekan om att den skulle vara med! 
Vet inte ens vart jag ska börja och förklara varför jag älskar den här låten. Arashi har skrivit den tillsammans, de sjunger den för första gången på deras 10 year anniversary concert, och de lägger hela sitt hjärta och själ i att sjunga den här låten... och man HÖR hur mycket de älskar det de gör och hur mycket de älskar att vara en del av Arashi!

Honki de naite, honki de waratte,
(Bokutachi kara wa takusan no ai no
Kotoba shika mou hontou ni nani mo nai no)

Honki de nayande, honki de ikite,
(Uta ni nosete saido
Kasaneta bun no dekkai ai o)
Ima ga aru, mune o hareru.

...


Koko ni tatteru. Bokutachi ga ima, kagayakeru no wa kimi ga iru kara
Gonin de iru. Zutto iru.
Ima made o chikara ni kaete, kawaranu ai de tsutsumikondara
Eien ga, hora eien ga
Boku to kimi dake ni umaretanda.

~¨~¨~¨~

We genuinely cried, we genuinely laughed,
(There's nothing we can offer now
Except words filled with all our love)
We genuinely worried, we genuinely lived,

(So we'll say it in a song and sing it again
With all the love that has grown around us)
Now we have this moment, and we can be proud

...


We're standing here now, able to shine because you're there
The five of us will always be here, forever
If we turn everything up to now into our strength, and wrap it up with unchanging love
Eternity... look, eternity
Was born just for me and you

To Be Free

To be free var inte heller ett svårt val då den alltid har varit en av mina favoriter. Låten är vacker, PV:n lika så, och så var det den första riktiga Arashi låten jag lärde mig utantill. När jag lyssnar på den ger den mig styrka, och vilja att klara mig igenom en jobbig dag.

Hizashi no naka de waraiatta bokura

Mujaki na koe ga ima mo hibiiteru
Afureru hodo no omoi wa asu ni mukai
Kagayaku you ni, kawaranu you ni
(Hitori janai sa, namida nugueba)
Taisetsu na mono ni kidzuku no darou

~¨~¨~¨~

We laughed together in the sunlight

Our innocent voices are resounding even now
An overflowing amount of wishes that face tomorrow
Hoping they will shine, hoping they won't change
(You're not alone, so wipe your tears)
I think you'll realize what's important

Still...

Detta är ännu en vacker och stärkande låt. Man mår bra av att lyssna på den. Sakurai's rapp är också en av mina favoriter, de passar in i låten på ett sätt som bara Sakurai's rappröst kan passa till Arashi's låtar.

“Ano hi kimi wa boku ni nante ittetakke…”

Nante ittatte mou kankei nai ne
Sanzan atte Dandan wakatte Kisetsu semari kite sanzan naite
Kimi wa kimi Yume dekkaku egaite
Boku wa koko kara seikou wo negatteru

"Matteru dake ja ashita wa nai kara
Ugoita koko ja hajimaranai kara"

~¨~¨~¨~

“That day, I think you were trying to say something to me…”

Even if I told you what, it doesn't matter anymore
Meeting with difficulty Gradually understanding Crying terribly as the seasons drew near
You are you Drawing your huge dreams
From here, I'll be hoping for your success

"If I'm only waiting, then there will be no tomorrow
I moved because nothing will start from here"

Energy Song ~Zekkouchou chou~

Detta är en låt som lätt kan beskrivas med 3 ord: "Arashi on crack"

eller inte *hahaha* men seriöst, denna låt kan få mig att le och skratta högt bara jag hör de första orden! Arashi's roliga låtar är totalt underbara bortom beskrivning just därför att de gör dem så otroligt bra! 
Texten får en att känna att man kan klara vad som helst, och rytmen gör en glad no matter what! 
Kort sagt; det är en riktig "må bra låt"

Taiyou ya tsuki ni datte yukeru Hoshi tomo kyousou dekiru

Ichiban ni natte kanarazu modoru kara Koko Kono basho ni
Minna to koushi itai kara Ganbareru Mada mada ikeru
Itakute tsurakute kanashikuttatte Tada tada mae wo miru

~¨~¨~¨~

Even the sun and the moon can do it Along with the stars, they can compete

Because even the first one will definitely come back Here To this place
Since we want to be here like this with everyone, we can try harder We can still keep going
Even if it's painful, difficult, or sad We'll just look forward

Mukae ni Iku yo

denna låt har en av mina favorit texter någonsin. Jag blev totalt kär i den när jag tittade på Boku no Miteiru Fükei concert DVD:n. känslan de spred när de sjöng den, tillsammans med den lyricsen... ja jag vet inte hur jag ska förklara det!

Nekorogatte nagameta Kanashii koto ga aru to

Aoi sora tori ga tondeyuku
Jikan ni owareru you ni Are kara kisetsu nagare
Kyou mo mata toki ni tokeru

Boku ga eranda mainichi na no ni Mayottari hekonde mitari
Shashin no naka no mujaki na boku wa Hatashite nante iu darou

Asu no boku wo mukae ni iku Ano koro ni makenai you ni
Wasurekaketa daiji na mono kakaete
Kotae nado wakaranakutemo  Soredemo tsudzuku michi naraba
Shinjiru mama ni arukou

~¨~¨~¨~

When sad things happen

I lie down and gaze at the blue sky that birds are flying through
Like they are pressed for time
After that, the flow of the seasons, and today too, melt into time

Even though these were the days I'd chosen
I lost my way and looked like I'd given up
Just what would the innocent me from photos say?

I'm going to meet the "me" of tomorrow So that I won't lose the past
Holding the precious things I'd started to forget
Even if we don't know any answers, as long as there is still a road to continue on
Let's believe it as it is and go

Refrain

Detta är en av deras slow upbeat låtar. Älskar Riida's röst i början. Denna är också underbar live, och de var också så jag blev kär i denna med. Älskar allt med den, från rytmen, till mysiken, till texten och Arashi's röster i den (hur och var i låten de sjunger)

Hitori demo, futari demo

Ano yakusoku wa kitto
Kawaranai kara ima mo Taisetsu na mono (hikaru yo)
Sukoshi zutsu, sukoshi zutsu
Sugoshita hibi mo azayaka ni kawatte yuku
Soshite mada minu asu wo shinjiteru kara

Ano hi no bokutachi wa sunao ni narenakute
Kimi no yokogao zutto Mitsumeta mama kisetsu wa sugita ne
(Me wo tojireba setsunaku itoshii yo)
Itsuka no “aishiteru” kotoba ni dekinakute
Yawaraka na kioku wa (kagayaku yo)
Koraeta namida kobore ochite kaze ni tsutsumareteita

Ano hi no bokutachi wa  (ano hi no bokutachi wa)
Sunao ni narenakute  (sunao ni narenakute)
Ano hi no bokutachi wa

~¨~¨~¨~

By myself Or the two of us together

That promise will never change
It's precious now too (shining brightly)
Little by little  Bit by bit 
The days we've passed will change into something brilliant too
And then, we'll still be believing in the tomorrow we can't see

The two of us from those days couldn't be honest with each other
I always passed the seasons by gazing at you from the side, didn't I?
(If I close my eyes, this is a painful love)
Unable to one day say the words "I love you"
The gentle memories (are shining)
The tears I'd been fighting back spilled over and were hidden by the wind

The two of us from those days (The two of us from those days)
Couldn't be honest with each other (Couldn't be honest with each other)
The two of us from those days

Boku ga Boku no Subete

Denna låt blev jag först kär i när jag tittade på en av Arashi's TV reklamer... Japp, jag koller på deras TV reklamer! Varför, undrar ni? maa, I'll let you in on a secret of mine: JAG älskar reklamerna i JAPAN!! Seriöst!! Ja skulle sitta fastklistrad framför TV:n vid varje reklamavbrott! Ja skulle se fram emot avbrotten!! *rofl*
*host*
Tillbaka till låten kanske?
hmm..  inser att många av mina låtar är stärkande låtar.. kan de bero på att måånga av Arashi's låtar är just stärkande, upplyftande och gör att man blir glad? *och folk frågar mig varför jag gillar dom*
som jag sagt om tidigare låtar, texten är underbarm, rytmen och musiken är perfekt och Arashi's röster passar till 10000%

Arinomama de Mou ikkai arukidasou  Kanashimi koete

Dare no demonai na mo naki michi wo
Ashita mo sou Yume ni mukatte nayande waratte waratte
Tashika na koto wa hitotsu dake

Boku wa boku no jinsei mo unmei mo dakishimete yukou
Hitotsu hitotsu ga kagayaku tame ni
Haru aki natsu fuyu wo hashitte hashitte hashitte hashitte
Ima koko ni iru boku ga boku no subete Sore dake wa kawaranai

~¨~¨~¨~

As we are, let's start walking once again and overcome our sadness

On a road that doesn't belong to anyone, nor have a name
Tomorrow will be like that too Face your dreams, worry, laugh, and smile
There is only one thing that is certain

I'm holding on to my life and my fate and going forward
So that each of them will shine
In spring, summer, autumn, and winter, I'm running, running, running, running
What's certain is that this is the road I've made That alone won't change

Sirius

Jag föörsöker verkligen komma på något nytt att skriva om denna, annat än att den är underbar, vacker, bla bla bla... hmm, maa Denna är lite mer sorglig, än stärkande, men den är fortfarande väldigt vacker.
Deras röster är bara disposapoid0ipaokpaoådpdijpokp Ohno's höga ton! *faints* <3<3Ohno <3<3 Aiba <3<3 Sakurai <3<3 Nino<3<3 Matsujun<3<3 * *host* sorry, tappade tråden där en stund..

Hitotsu dake sora ni takaku hikaru Boku no namae yobu koe

Toozakaru hoshi ni ai wo chikau Futari de mita kiseki wo
Oikaketa kisetsu Modoreru nara Nido to soba wo hanarenai
Aishiteru

Nido to soba wo hanarenai Aishiteru

~¨~¨~¨~

There's only one thing shining high in the sky A voice calls my name

I swear my love to the far-off star The miracle we saw together
The seasons chased after If they were to come back I would never leave your side again
I love you

I will never leave your side again I love you

Niji no Kakera ~No rain, no rainbow~

Asså, va kan ja säga? Regnbågar + Arashi, kan de bli bättre? Live framträdande med MASSA ballonger i Arashi's färger, + små juniors? *flail*
väldigt söt låt, och jag gillade, nej förresten, jag älskade den från första stund jag hörde den.

Sotto sasayaku kaze ga Futto kokoro yurashita

Sonna omoi atsumete Kitto sekai wa kawaru
Donna bamen ni mo Kimi ga iru you ni

Meguri au tabi bokura wa yume miru Oh, oh Deaeta yorokobi wo
Ame ni nuretemo hoshizora wo sagasu Oh, oh Owaranai sekai de

Namida fuite egao misete Kanashii toki demo smile
Sou hitori janai kidzuite your smile, smile, smile

Ikutsumo no kara- tokeaeba hitotsu Oh, oh Kono sekai juu de
Sorezore no ai wakeaeba hikaru Oh, oh Te no naka no mirai wo

~¨~¨~¨~

A gentle wind whispered to me and suddenly, my heart was shaken

If such feeling can be gathered, certainly the world will change
No matter the scene, so long as you are here

Every time we meet by chance, we have a dream Oh, oh The joy of when we met
Even if we get wet from the rain, we'll search for the starry sky Oh, oh In this world that doesn't end

Wipe your tears and show me your smile Even in sad times, smile
That's right, realize you're not alone, your smile, smile, smile

If many colors melt together, it would become one Oh, oh In this world
If we can each share our love Oh, oh The future in our hands will shine

Attack it!

Hur kan man inte älska den här låten? Och när de sjunger den live.. ja, jag hittar nog inget annat ord än "bäst". 
Det är ännu en Arashi on crack låt... Men ärligt? Arashians? We love them, don't we??

We're running Tomenaide kannin

Kokoro nusunda orera wa hannin
Mawari ga kanshin "Anshin no danshi" Tsudotta joshi Jumping

~¨~¨~¨~

We're running Forgive us for not stopping

We are criminals that stole your heart
Concerned about your surroundings "Relieved boys" Gathered girls Jumping

------------------------------------------------------------------------------------------------

Låttext snuttarna är från taijiproject's LJ och yarukizero's LJ
------------------------------------------------------------------------------------------------


Jag hade kunnat göra denna lista myyyycket längre... men eftersom jag bara fick välja 10 låtar *snyft snyft*
så var jag tvungen att välja bort många andra av deras underbara låtar *damn! Why! Why are you so amazing Arashi!! ALL your songs are so good, damit!* 

------------------------------------------------------------------------------------------------


Nå det var allt för mig för denna gång... 
Är hemma från jobbet idag... *suck* HATAR det! Får alltid skuld känslor för att jag ställer till det för dom!! *suck*

Min vän har kommit på ännu en utmaning åt mig också... hon vill jag ska skriva ett inlägg med alla "insider" jokes som rör Arashi... t.ex. Nadagata... Cuticle... Double Parka ovs...

Får väl se om jag orkar börja på det senare idag!

maa~ Mata nee~!