måndag 30 april 2012

SKATTKISTA!


Min skattkista kom på posten idag! 

Kan inte beskriva med ord hur jag känner mig, men en bild (gif) säger mer än tusen ord



AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!!

För er som inte vet vad jag menar med skattkista kommer här en förklaring:

Ulrika, min vän i Japan, gick på Arashi's Beautiful World concert, och snäll som hon var så frågade hon mig om jag ville ha nåt concertgoods... å vem är väl jag att säga nej till det? *hehe*

Och med concert goods så menar jag detta:





4 st gruppbilder ♥

Ett "phonstrap" och en "Charity Charm" ♥

En mapp ♥

Ett "Penlight" ♥

Ett "concert pamphlet" fyllt med UNDERBARA bilder ♥

Ohno's anan tidning ♥
Jag är SUUUPER glad! Detta kan jag leva på i många veckor!

23 Dagar Kvar!


lördag 28 april 2012

PhotoShop CS5

Jag har börjat öka svårighetsgraden på mangabilderna jag färglägger.

Nu har jag börjat öva på att måla skuggor på hud och hår, och här kommer mina 2 första försök:

Orginal bild

Försök 1

Hur lagrena ser ut utan orginal bilden
Den färdiga bilden

 Försök 2
Hur lagrena ser ut utan orginal bilden



Den färdiga bilden

Jag har mycket kvar att öva på, och när det gäller bara den här delen har jag mycket kvar att lära, som t.ex. vart alla skuggor och ljusa delar borde vara m.m. Men utöver det är jag rätt nöjd med det första försöket!

fredag 27 april 2012

Allt och ingenting

Jag är på riktigt Anime humör nu för tiden. Jag har funnit 2 nya som ser intressanta ut, men jag tänkte dock inte skritva något om dem denna gången eftersom de precis har släppts, så jag väntar tills jag sett klart dom eller åtminstonde har sett mer än 3 avsnitt!

En annan sak jag kom på att jag inte hade nämt här är att dom visade en lång preveiw på Arashi's nyaste PV/Single Face Down... och för att summera den i en gif:


Japp den var helt overkligt awsome! Jag och många andra Arashians dog rätt så hårt den dagen, vilket får mig att fundera hur jag kommer att överleva den dagen som hela PV'n släpps....


Ni kan se den och ta del av dess awsomness här:

 



Jag såg nyheten idag att dom har visat omslaget till Arashi's Beautiful World concert DVD! Det fick mig att inse att det nu är 27 dagar kvar tills DVD'n släpps!!

I can't wait!! Vill att dagarna går fort!


Nåja! De var allt för mig idag!

AMNOS 

torsdag 19 april 2012

Från Baseboll till Basket

Efter att ha tittat på några basebolls anime så har jag nu fastnat på en basket anime... De är nåt med genren sport inom animevärlden som jag gillar, de handlar nästan alltid om så mycket mer än sport. Laganda, vänner, kämparglöd...och de har nästan alltid nåt att lära ut.

Basket animen som jag börjat titta på nu är väldigt ny, och det har bara kommit ut 2 avsnitt, de 3:e borde vara ute på söndag eller ev måndag. Men undertiden så läser jag mangan som den är baserad på, och efter att ha läst de 3 första kapitlen inser jag att animen förjer mangan väldigt bra! Än så länge i alla fall. Eftersom mangan är ongoing så kan de ju hända att animen får ett annat slags slut, men det får vi se då.

Efter bara 2 avsnitt av animen och 3 kapitel av mangan (som i princip är exakt lika) så är de svårt att säga exakt vad jag tycker om den, men jag gillar de än så länge och väntar på nästa avsnitt, och jag ska absolut fortsätta läsa mangan!

Serien som jag pratar om heter Kuroko no Basket [Kuroko's Basketball].

Den blå håriga och blå ögda killen är Kuroko, och den stora rödhåriga och rödögda killen bakom honom är Kagami. Dessa två är seriens huvudkaraktärer.
Serien handlar om Kuroko Tetsuya som var en av medlemmarna i de legendariska basket laget i middle school "The Generation of Miracles", och fast ingen verkar veta speciellt mycket om honom så medger de andra spelarna i laget att han är en bättre spelare. Men nu har teamet splitrats och medlemmarna har sökt till olika skolor för att fortsätta att bli bättre i basket.

Men Kuroko har valt att gå på Seirin High, som inte är kända för sitt basketlag, och till det nya lagets förvåning så verkar Kuroko inte vara någon speciellt bra spelare. Han är liten, svag  och obetydlig att det är lätt att missa honom.

Vad är egentligen hans hemlighet som gör honom så stark att han platsade i "The Generation of Miracles", och vad exakt har fått honom att förtjäna smeknamnet "The Phantom Sixth Player"?

Kagami Taiga, i sin tur, var i Amerika fram till andra året i middle school, och har nyligen kommit tillbaka till Japan. Han är fast besluten att överträffa "The Generation of Miracles" och han satsar på inget mindre än att bli bäst!

Tillsammans med Kuroko, är dessa 2, vars personligheter är totala motsatser, de enda två förstaårselever som tillåts spela i matcher.

Vill ni vete vad Kurokos hemlighet är och vad som kommer att hända med laget från Seirin High så kan ni kolla på de 2 första avsnitten av animen HÄR

vill ni också/hellre kolla in mangan, så hittar ni den HÄR

Jag gillar verkligen tecknarstilen på den här serien, vilket är ett bra tecken på att jag kommer att älska den. När det gäller manga och anime så dömmer jag väldigt ofta boken efter omslaget... och med det menar jag att jag har väldigt svårt att fastna i en manga/anime om inte tecknarstilen är en som jag anser snygg. En anime/manga som jag väldigt gärna hade velat kunna se och som är väldigt poppulär, är One Piece (läs om den HÄR). Men hur gärna jag än VILL se den så fastnar jag inte... *suck*

Bilder (från mangan):




 



Det var allt för idag folks!

PS. Veckans PV är uppdaterad! Denna gången är det Daichi Miura's "Lullaby" som visas. Den här sången och sångarem är en ren händelse att jag hittade på youtube när jag sökte på ordet "lullaby". Innan dess hade jag aldrig hört talas om honom, men jag blev kär i låten med en gång!

!!!!34 dagar kvar!!!!

måndag 16 april 2012

Quote

Fixade till en bild på Photoshop till mitt favvo quote ur Saiyuki serien!

söndag 8 april 2012

Påskhelgen


Har varit hemma på skolhusbacken och firat påska med kära familjen! Underbart roligt!

Men nu är Gumman och jag hemma i Karlstad igen så nu ska vi krypa upp i soffhörnet och zappa på TV:n en stund innan jag kryper till sängs!

Veckans PV är uppdaterad, denna gången med den underbart fantastiska gruppen SPYAIR's nya single "My World"

 

tisdag 3 april 2012

AAAAAAAAAAAAAAAAA......

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.....!!! *dör*


Om nån läste mitt tidigare inlägg om Minekura Kazuya (finns här) Så berättade jag att hon varit sjuk och borta från arbetet i en lång tid....

.....
.....

*tar ett djuuuuuuupt andetag*
...........

Hon har nu skrivit på sin blogg att HON ÄR TILLBAKA OCH SKA FORTSÄTTA SKRIVA PÅ SAIYUKI SERIEN!!!!!!!!!!!!!!!

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

*ursäkta mig ett tag medan jag går och är galen i ett hörn någonstans!*

jOIHSOjpiojpojsojpHIUHSPO")"?UQ)"?"U(O"O#?!=")!(#/¤&/""@$]£[]{]}]}£]@}@dhjhshjhHOIDHOIHDOIHDUIOYossoeirytpaäslfhdfghjklnlbvcxrftyuire

*tar ett nytt djupt andetag*
......

haaa... Detta kan vara den bästa dagen på länge!!


Jag är inte 100% säker om detta är sant, eftersom hennes blogg är på japanska.... men om man ska tro översättningarna och google translate så... AA ja hittar inte ord!! ja ä såååå glad!!

OMG! OMG!! O  M  F  G!!!

Min inre reaktion och känslor:



image



image

image

image


image

image

image


image

image



söndag 1 april 2012

Veckans PV

Veckans PV är uppdaterad! Denna gången är det öppningslåten till Ookiku Furikabutte (animen som jag skrev om i det förra inlägget)

Gruppen som sjunger låten heter "Ikimono Gakari", de är en japansk pop-rockgrupp med 3 bandmedlemmar som debuterade 1998.  


En grupp som jag absolut måste kolla in mer!

**+*+*++***++***++*+**

Idag lyser ett ljus här hemma för mamma, som skulle ha fyllt år idag!


Ljuset kommer lysa hela dagen, och det lyser också ett för syrran!

Ha en bra dag alla, och ta hand om varandra!

**+*+*++***++***++*+**