torsdag 29 september 2011

Överraskning

I ett tidigare inlägg, jag tror det var den 26 Juli, så skrev jag om en serie som jag väntade på skulle dra igång den 4:de säsongen. (Serien hette Merlin, och ifall du vill läsa om den så hittar du den HÄR)



Trailer Säsong 4:

Idag slog det mig att serien börjar om 2 dagar! Jag har inte tänkt på att det är så snart! En väldigt trevlig överraskning alltså! (^_^)

Jag sitter också och väntar på att YesAsia ska börja släppa Arashi's nya single så man kan förhandsboka den. Singlen släpps den 2:e November, så den borde vara ute snart. Enligt olika källor så har man redan kunnat förhandsbokat den på andra sidor, men jag gillar YesAsia bäst så jag väntar.

Annars idag så har det varit fullt upp med att bära lådor, och gå igenom vad jag ska ha med mig i flytten.

Jag har tidigare under veckan hunnit och kollat ikapp den  6:e säsongen av Supernatural... Och jag tänker inte skriva någon spoiler direkt....... men jag gillarde INTE slutet *suck* Jag har inte börjat på den 7:de säsongen än dock, men jag såg att den har startat och det finns mellan 4-6 episoder ute på "LetMeWatchThis" (Och säkert många andra Online sidor där man kan kolla på serier).

Jag har inte heller hunnit börja på säsong 6 av "Criminal Minds", men jag tror jag ska ta ett avsnitt eller två ikväll innan jag går och lägger mig.

I morgon drar Arvika Mârten igång! Vi ska nog iväg på Lördan tror jag. Då ska jag hålla utkik efter nåt till lägenheten... jag vet att jag behöver driksglas och lite andra småsaker... men mycket av det hittar jag ju på Ikea (^_^)

Nej, nu blir det snart (EN SEN) middag... Ska gå och se om Pappsen behöver hjälp eller nåt...

XoXo
Sweden嵐Fan

onsdag 28 september 2011

Ny start

Det har gått ett tag nu sedan det senaste inlägget.

Jag har fått reda på att jag fått en lägenhet i Karlstad, och den 3 Oktober får jag nyckeln och kan börja flytta hemifrån. Jag flyttar för första gången, så det är både lite skrämmande och otroligt spännande! Jag tror jag kommer älska det, men jag vet också att jag har haft mycket problem med att vara ensam tidigare... så vi får väl se hur det går! Men en sak som är säkert är att det ska bli skönt att komma nämre Universitetet! Ekonomin kommer bli svår, men jag ska klara det!

Skolan är tuff på ett sätt... men än så länge känns det OK. Efter VFU:n jag hade förra veckan känns det ännu bättre och jag är säker på att jag har valt rätt!

Jag har ju i och för sig kännt att jag valt rätt sedan början av gymnasiet där jag läste på Omvårdnadsprogrammet. (De 3 åren på gymnasiet var de bästa åren någonsin inom skolan... än så länge) Så jag har vetat länge jag vill jobba med människor. Hur jag kommer att jobba med dem slutligen DET är den stora frågan!

Längtan att lära mig Japanska och resa till Japan har vuxit sig starkare på slutet.
Det är nåt i det landet som drar i mig... inte bara att jag är GALEN i ett band därifrån... Nej, det är nåt jag antagligen har känt länge. Jag har alltid tyckt att jag inte passat in... kanske jag inte passar in i Japan heller, men jag vet inom mig att Japan kommer ha en stor betydelse för mig i framtiden, jag KÄNNER det... det känns som... hemma.

Jag är också spänd över nyheterna om Arashi, de har en hel del saker i görningen just nu.

Sakurai's film där hans karaktär är en läkare går på Bio i Japan nu, och han håller på att spela in en serie där hans roll är en "Butler" *fangirl moment* OCH! ARASHI SKA *trumvirvel* SPELA IN TEMALÅTEN TILL SERIEN!! *squeeel*

Ohno's 3D film "Kaibutsu-kun" kommer ut i November. Den 26 för att vara exakt, PÅ HANS FÖDELSEDAG!

Matsujun ska vara med i en Butai eller "Stageplay" där han spelar en boxare *fangirling.. again*

Nino's 2 filmer GANTZ är klara (vilket var för att bra tag sen) men jag har inte sett dem än! Så där har jag nåt att se fram emot!!

Arashi håller också på med deras "Beautiful World" concert tour *KYAAAAA* så jag har redan börjat på att spara pengar för att kunna köpa DVD:n när den släpps! Och av bilderna jag sett så kommer den att bli HELT fantastisk!! *running around like the crazy fangirl I am, screaming*

Å på Påsten idag kom den här skönheten:


*YEEEEY*

Jahopp, det va allt ifrån mig just nu tror jag! Om jag inte får för mig att skriva om en serie eller nåt annat lite senare! Nu ska ja ta och titta på ett avsnitt av den senaste serien jag blivit helt fast i *TRUMVIRVEL, för tro det eller ej så är den en "NON Asian" serie! Hahahahahaha* "CRIMINAL MINDS"

torsdag 15 september 2011


GRATTIS ARASHI!

Idag firar Arashi 12 år sedan de blev en grupp!
Detta ska NATURLIGTVIS firas med en ny hedder <3

Hoppas alla Arashians har haft en underbar dag överallt runt om i världen!

And Arashi; Keep shining as the stars you are! Keep beeing my source of happiness!
AND ALWAYS BE THE ADORKABL YOU THAT WE ALL LOVE!