fredag 17 juni 2011

Yatterman!

Idag kom min Yatterman DVD på posten *yey* Jag fick också veta under veckan att min Arashi DVD har fått statusen "shipped" *dubbel yey* Så dagens inlägg tänkte jag skulle handla om just filmen Yatterman som har Arashi's Sakurai Sho i huvudrollen!

OCH en annan sak man inte får glömma som en stolt "Arashian" är att idag, den 17/6 fyllde Nino av Arashi 28 år! Låte svårt att tro, eller va säger ni?



Yatterman!

Gan-chan (Sakurai Sho) och Ai-chan är två vanliga tonåringar som gillar att meka med robotar... när de inte är upptagna med att rädda världen, vill säga! Med hjälp av sina androidiska vänner kämpar hjälteparet Yatterman för att hålla gatorna säkra. Men när de skurkaktiga femme fatale Doronjo riktar siktet mot den legendariska Dödskallestenen får Yatterman problem - stenen kan nämligen få självasete tiden att stanna och världen att gå upp i rök!!

Mannen bakom "Ichi the killer", Takashi Miike, har förvandlat kultförklarade animéserien Yatterman till en film - en strålande explosion av karamellfärgad galenskap, våldsam humor och osanolika äventyr!








Trailer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar