tisdag 22 maj 2012

Arashi citat

Jag hitta en sida på tumblr med några Arashi citat som jag älskar!
Det är lååååååååååååååångt ifrån tillräckligt för att beskriva hur mycket denna galna japanska popgrupp betyder för mig, men det är en liten del utav det
















[all credit goes to those who made these! http://anything-je.tumblr.com]


1 enda dag kvar!!

eller snarare:
ca 7 h

sen skeppas min DVD + cd iväg!

tisdag 15 maj 2012

Kpop - The Ultimate Audition

Efter en helg fylld med Jrock och Kpop och Kdorama tillsammans med min Asian-by-heart-syster så ska jag nu försöka få ihop ett inlägg om den UNDERBARA serie som vi tittade på.

Serien heter "Kpop - The Ultimate Audition".
Den handlar om Ji Seung Yeon vars föräldrar har skickat henne till England för att läsa på en skola för Kassisk musik. Men Seung Yeon drömmer om att få hålla på med sin egen musik som ligger mer åt hip-hop stilen.

Efter att hon fått reda på att hon inte blivit antagen, flyger Seung Yeon tillbaka till Syd Korea, där hon bor hos sin bästa vän, Kwon Ji Woo, och hans mormor/farmor, utan hennes föräldrars vetskap.

Seuong Yeon bestämmer sig för att ge sin musik en chans och efter en rad olika händelser börjar hennes dröm att gå i uppfyllelse... Det är bara ett problem... Hon är nu medlem i en pop grupp... som bara består av killar.

Så utklädd till en kille, en hemlighet som bara hennes vän pch farbror vet om, ska hon leva tillsammans med 6 andra killar. Och om du tror att det här är det enda probemet som dyker upp så har du väldigt fel!


Skådespelare:

Go Eun Ah som Ji Seung Yeon
Park Yoo Hwan som Kang Woo Hyun
Kwak Yong Hwan som Kwon Ji Woo
Tagoon som Park Ki Bum
Jin Hyuk som Yoon Jae Ah
Jo Yoon Woo som Han Dong Woo
Kevin som Kang Chang Min
Maeng Se Chang som Jang Tae Kwon
Song Se Hyun som Kim Hyun Seung

Jag älskade den här serien från början till slut, och att den va fylld med snygga, söta och heta killar som både sjöng och dansade som gudar bra skådespelare, gjorde allt mycket bättre *hosthost*

Musiken var att dö för! Så här kommer några klipp från mina absoluta favoriter:







Bilder:

K-Pop - The Ultimate Audition

 

Slutligen, mina reaktioner genom hela serien (och jag tror min vän kan hålla med)











Jag har också uppdaterat veckans PV här till höger. Denna gången är det SE7EN's underbara låt "Somebody Else". Helt sjukt bra! Lyssna! DO IT!!


1 vecka kvar!!




lördag 5 maj 2012

Veckans PV

Dags att uppdatera "Veckans PV"
Jag hade hellst delat med mig av Arashi's Face Down som idag släpptes! En helt fantastiskt bra låt å jag älskar PV'n, men känner jag Johnny's och youtube rätt så kommer snart ALLA klipp vara borttagna, så jag lägger upp den i det här inlägget i hopp om att någon av er hinner se den...Och i stället så lägger jag upp BAP's senaste single här till höger!



18 dagar kvar!!





fredag 4 maj 2012

torsdag 3 maj 2012

Line art

Jag har gjort lite ändringar på den senaste line arten som jag laddade upp här. Det var några linjer som jag inte var nöjd med... dom var liksom lite "hackiga". Så nu när jag kan hantera "the pen tool" lite bättre så kunde jag fixa till dom! Jag kommer säkert lägga till färg och sånt igen också, eftersom jag inte är heeelt nöjd med den förra

Detta är "Megan" Hon är en sprallig "tomboy"



Sen skannade jag in en skiss som jag bara kladdade ihop en dag när jag hade tråkigt, så jag tänkte jag skulle försöka mig på den också


När jag sen fixat till den så ändrade jag lite på stilen för att fixa till saker jag var missnöjd med

Det här är "Kim". Hon är också lite av en "Tomboy" men har en viss elegans i sitt utseende. Hon är mer lungn och stillsamm jämfört med "Megan"


Min Line art

Denna gången har jag höjt ribban ännu ett snäpp och gjort en bild från grunden. Allt ifrån att ha ritat en skiss som jag sen skannade in i datorn. Sen använde jag mig av photoshop för att göra skissen till en line art som jag sen färglade och skuggade, osv! Jag tycker inte det blev så illa för att vara första försöket... fast min mangatecknar skill är långt ifrån så bra som de bilder jag målat hittills som någon annan målat (^_^)

Men här är i alla fall några av stegen hur bilden växte fram:

Min skiss
Efter att jag gjort min skiss till en lineart

När bilden är färglagd, men utan skuggor och highlights

den färdiga bilden



20 dagar kvar!!




onsdag 2 maj 2012

Photoshop!

Senaste photoshop projektet!


 





Jag äger inte line arten!


Ny Sida: Photoshop

Jag har skapat en ny sida till mina Photoshop projekt! Sidan kan ni hitta ett stycke under "Veckans PV"



22 dagar kvar!!