tisdag 30 augusti 2011

MATSUJUN!


OTANJOUBI OMEDETTO MATSUJUN!
[GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN MATSUJUN!]
(HAPPY BIRTHDAY MATSUJUN!)

söndag 14 augusti 2011

Bilder från GACKT i Stockholm (YFC)

Nu kan ni kolla in bilderna från Konserten!!

All credit går till Jens Eklund. Bilderna kan ni se här --> Flickr



lördag 13 augusti 2011

GACKT Yellow Fried Chicken i Sverige!

Bättre sent än aldrig... elelr nåt, men nu ska jag i alla fall försöka få ihop ett inlägg om DEN UNDERBARASTE KVÄLLEN I HELA MITT LIV!!

Allt började på Måndag den 8/8! Kl 9:48 (tåget var ca 10 min försenat... jag är dock inte överraskad) avgick tåget från Arvika Tåg Station och färdades i riktning mot Stockholm Centralstation.

14:00 (nu en halvtimme försenat) anlände vi till Centralstationen. De tog en stund för mig att virra omkring där och hitta ut på rätt ställe, men det var inte så farligt som ja trodde det skulle bli! ^_^

Till slut hittade jag fram till rätt utgång å till det hotell jag skulle bo de kommande 2 nätterna (Att hitta dit bar MYCKET lättare än ja trodde)


Jag checkade in och gick upp för att kolla in mitt rum... eller Kabin rum som det hette ^^


Det va jätte litet, men hade allt som allt 7 speglar! Det va huuur mysigt som hellst! Jag fixade lite och ringde hem för talade om att jag kommit fram. Sen bestämde jag mig för att besöka de 2 affärer jag ALLRA hellst ville till! Nämligen SF Bokhandeln och Sun Ai.

Så jag begav mig iväg mot Gamla Stan där ja på nåt sätt tänkte mig försöka hitta SF Bok. Än en gång var detta uppdrag MYCKET lättare än va ja trodde det skulle va!

 





Jag hade en underbar promenad i Gamla Stan och att ÄNTLIGEN få besäka SF Bok, som varit min dröm i många år, var heeeelt fantastiskt!

När jag kom in på affären insåg jag att det verkligen var en farlig affär! ^_^'' Jag körde  "Gå-in-hitta-det-du-allra-hell​st-vill-ha-och-gå-ut-så-snabbt​-som-möjligt-innan-du-hittar-n​åt-mer" taktiken. Å de funkade GANSKA bra.

Mina fynd blev:


När jag var tillbaka på mitt rum fyllde jag på pengar på kortet och begav mig mot nästa affär; Sun Ai:


Jag hade lite mer problem att hitta det, men än en gång var det lättare än jag trodde ^_^ Jag köpte 3 Japanska tidningar med Arashi, News och KAT-TUN m.m. och så hittade jag te kopparna jag velat ha en ganska lång stund:


Ulrika ringde senare på kvällen och vi bestämde att vi skulle ta tunnelbanan kl. 06:00 från Centralstationen.

Vi kom till fryshuset för att ställa oss i kön och fick reda på att jag och Ulrika var nummer 56 och 57! Vi såg då att de var en del som hade tältat där!



Efter som Urlika träffat en Finska som också skulle på konserten när hon väntade på flyget till Sverige så hade vi en kö kompis att dela en filt med. Finskan bästa vän dök upp senare och då hade jag och Ulrika filten förr oss själva. Det var en låååååååååååång väntan och kön blev allt längre och läääängre.





Under tiden som vi väntade kom det böcker och annat att skriva meddelanden i till YFC och GACKT. En annan sak vi skrev på var en Sverige flagga:



Sedan...kom kvällen och insläppet startade!

Vakterna släppte in 10 st åt gången så vi slapp stressen (tack och lov!) Jag kom på en ganska bra plats, så nu va det bara att fortsätta vänta inomhus. Konserten var +30 minuter försenat men tillslut började det!

Jag kan inte beskriva känslan av att VERKLIGEN SE HONOM LIVE! Att verkligen se honom på RIKTIGT! *Jag blir galen av bara tanken*

Och samtidigt som det var den bästa kvällen i hela mitt liv, så var det också den värsta! Jag blev riktigt rädd när GACKT slängde av sig skjortan och jag såg den komma flygande nästan rakt över mig, visst blev fangirlen i mig galen, men när människor som står 5 meter ifrån försöker KASTA in sig för att nå den så är det INTE så kul ^_^'' Då var det RIKTIGT nära att jag ramlade, och jag förstod att om jag ramlade där så kommer jag inte upp igen! Efter det blev det bara trångare och trångare.

Så sakta men säkert så backade jag nån rad. Där fann jag det perfekta ställer där jag både kunde ANDAS, stå av mig själv OCH SE GACKT!

Efter konserten så antar jag att det bästa sättet att förklara mina känslor är detta:

/(&#/&¤#!(/!(/%#(GMXBKJBSKJGAKIHDKGLKAJKHT!(/&%("/%()!"&(/!%(/&"

Jag var TOTALT hjärndöd, sinnesgalen och HÖG av GLÄDJERUS!

Jag köpte 3 minnen från konserten; Ett Svettband, en nyckelring och Fotohäftet:



När jag kom till baka till mitt hotellrum var jag TOTALT utmattad, men samtidigt var jag så UPPJAGAD att jag inte visste vart jag skulle ta vägen! Det slutade med att jag kollade på mer GACKT klipp tills jag somnade av ren utmattning ^_^

Man fick inte ta bilder från konserten men jag ska fråga en person om tillstånd att dela med mig av hans bilder, coh så snart jag vet om jag får det så uppdaterar jag bloggen igen!

Nu ska ja gå och lägga mig och drömma om GACKT ^_^ LoL
I morgon blir de jobb!

OYASUMINASAI!