lördag 12 mars 2011

Hana Yori Dango

Hana Yori Dango är en serie uppdelad i 2 säsonger och 1 film. Dramat är baserat på en manga med samma namn av Kamio Youko (神尾葉子). 

Makino Tsukushi är den enda fattig student Eitoku Gakuen, en skola för löjligt rika och privilegierade elever. Skolan styrs en grupp som kallas "Flower 4" eller helt enkelt "F4". Gruppen består av 4 killar som alla kommer från extremt mäktiga familjer. 

Domyoji Tsukasa; ledare av den lilla gruppen och arvtagare till "Domyoji World Finance Group" 
Hanazawa Rui; en introvert son till en ledare av ett stort företag. 
Nishikado Sojiro; en player som är arvtagare till en teceremoni skola.
Mimasaka Akira; en lady killer med anknytningar till Japans undervärld/maffia.

Om en elev av skolan trotsar eller på nåt sätt går emot F4, får han/hon ett meddelande i form av ett rött kort. Det röda kortet är ett tecken för de andra eleverna att mobba personen, tills han/hon drivs från skolan. 
Makino hoppas att passera sina dagar lugnt och utan att dra någon uppmärksamhet till sig, men en dag står hon upp mot Domyoji till försvar för sin vän. Nästa dag får Makino det fruktade röda kortet. Trots att hon blir trakasserad beslutar Makino sig för att stå emot alla elever eftersom hon är (som hon kallar sig själv) "tuff ogräs". Hon förklarar krig tillbaka F4. 
 
Hennes beslutsamhet och styrka fångar Hanazawa Rui's uppmärksamhet. Konstigt nog, leder detta till att Domyoji Tsukasa börjar få känslor för henne. Hur ska Makino reagera när hennes värsta fiende och den person hon hatar mest, börjar visa sina känslor för henne, när hon håller på att falla för någon annan?

Roll lista:



Bilder:

Manga



 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar